листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Одлука бр.02-2500/4 од Собрание на акционери, одржано на ден 29.05.2024 година.


ADING AD Skopje_Dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 30.05.2024 08:39:32
Документ БР.: DOC_10187-22/2024
Урнек: Дивиденден Календар