листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

АДИНГ АД Скопје ги објавува усвоените на Собрание на акционери, одржано на ден 29.05.2024 година, следните извештаи:

-Ревизорски извештај за 2023 година-ПОЕДИНЕЧЕН.

-Ревизорски извештај за 2023 година-КОНСОЛИДИРАН.

-Годишен извештај за работењето на друштвото-ГИРД за 2023 година.

 


ADING_Revizorski izveshtaj_POEDINECHEN_2023.pdf
ADING_Revizorski izveshtaj_KONSOLIDIRAN_2023.pdf
ADING_Godishen izveshtaj_2023.pdf

Објавено на: 30.05.2024 08:40:40
Документ БР.: DOC_12304-60/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи