листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонски Телеком АД Скопје ја објавува одлуката за Исплата на дивиденда за 2023 година и утврдување на дивиденден календар.


6.0_МКТ Sobranie Odluka_Isplata na dividenda za 2023 i utvrd.na dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 30.05.2024 09:43:18
Документ БР.: DOC_10187-23/2024
Урнек: Дивиденден Календар