листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2023 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Северна Македонија".

 


2.1_MKT Finansiski izvestai 2023 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf

Објавено на: 30.05.2024 09:44:55
Документ БР.: DOC_12304-61/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи