листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува другите одлуки донесени на Собранието на акционери на Друштвото одржано на 29.05.2024 година.


1.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisna smetka 2023.pdf
1.1_MKT Godisna smetka 2023.pdf
2.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Finansiski izvestai 2023 local GAAP.pdf
2.1_MKT Finansiski izvestai 2023 local GAAP so revizorsko mislenje.pdf
3.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na IFRS Finansiski izvestai 2023.pdf
3.1_MKT IFRS Finansiski Izvestai 2023 so revizorsko mislenje.pdf
4.0_МКТ Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenje 2023.pdf
4.1_MKT Godisen izvestaj za rabotenjeto za 2023.pdf
4.2_Prasalnici za Kodeks za korporativno upravuvanje_MKT_MK.pdf
7.0_MKT Sobranie Odluka_Odobruvanje na rabota clenovi OD 2023.pdf
8.0_MKT Sobranie Odluka_Usvojuvanje na Godisen izvestaj za rabotenjeto na IRUR_2023.pdf
8.1_MKT Godisen izvestaj za rabotenjeto na IARMH 2023.pdf
9.0_MKT Sobranie Odluka_Izbor na ovlasten revizor za 2024.pdf

Објавено на: 30.05.2024 09:47:41
Документ БР.: DOC_12283-62/2024
Урнек: Други одлуки од собрание