Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции27.05.2024 15:37:34
Нова стоковна куќа АД СтрумицаРаспределба на добивка27.05.2024 15:37:31
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги одлуки од собрание27.05.2024 15:37:27
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации29.04.2024 14:10:24
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.04.2024 14:10:24
Нова стоковна куќа АД СтрумицаРевидирани финансиски извештаи26.04.2024 14:06:48
Нова стоковна куќа АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2024 14:06:48
Нова стоковна куќа АД СтрумицаЈавен повик за собрание26.04.2024 14:05:48
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.03.2024 14:10:32
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации18.03.2024 14:10:02
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции12.03.2024 14:11:29
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:41:30
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:41:16
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.01.2024 14:31:08