Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.07.2021 14:14:44
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2021 14:14:40
Жито Полог АД ТетовоРевидирани финансиски извештаи30.06.2021 14:34:25
Жито Полог АД ТетовоДруги одлуки од собрание22.06.2021 14:10:10
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации04.06.2021 14:10:14
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.05.2021 14:10:48
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание21.05.2021 14:10:48
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации29.04.2021 14:29:58
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.04.2021 14:29:53
Жито Полог АД ТетовоИзмени во органи на управување06.04.2021 14:09:19
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации06.04.2021 09:53:33
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.03.2021 14:09:56
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации15.03.2021 14:25:39
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:25:36
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.03.2021 14:50:33
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2021 09:16:47
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание03.03.2021 09:16:44
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации25.02.2021 08:34:46
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации03.02.2021 14:33:40