Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.08.2019 14:10:22
ЖАС АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.06.2019 14:11:12
ЖАС АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи26.06.2019 14:11:09
ЖАС АД СкопјеДруги одлуки од собрание25.06.2019 15:57:08
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.05.2019 14:14:03
ЖАС АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2019 14:13:40
ЖАС АД СкопјеЈавен повик за собрание20.05.2019 14:10:43
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.05.2019 14:10:22
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22