Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.06.09.2021 09:40:06
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации28.07.2021 09:58:16
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.28.07.2021 09:58:13
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаРевидирани финансиски извештаи27.05.2021 14:22:46
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги одлуки од собрание27.05.2021 14:22:32
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.27.04.2021 14:13:41
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.04.2021 15:48:17
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2021 15:48:08
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаЈавен повик за собрание26.04.2021 15:48:01
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации06.04.2021 14:10:59