Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации27.07.2021 14:23:25
Кристал 1923 АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.07.2021 14:23:22
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации23.07.2021 14:51:59
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации21.07.2021 14:10:01
Кристал 1923 АД ВелесДруги одлуки од собрание14.05.2021 14:03:44
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.04.2021 14:10:18
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2021 14:10:18
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2021 14:10:35
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.04.2021 14:59:12
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.04.2021 14:56:13
Кристал 1923 АД ВелесЈавен повик за собрание13.04.2021 14:56:08
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации13.04.2021 14:10:24