Македонски
English
Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2024 08:36:09
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание22.05.2024 08:36:04
ОКТА АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.04.2024 15:16:48
ОКТА АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции30.04.2024 15:16:44
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.04.2024 14:15:22
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2024 14:15:22
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.04.2024 09:01:20
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание29.04.2024 09:01:20
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.04.2024 09:01:20
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание23.04.2024 14:45:01
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.03.2024 09:50:09
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание21.03.2024 09:50:05
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување20.03.2024 09:47:14
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.03.2024 09:47:05
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:10:42
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:10:42
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2024 08:35:48