Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Караорман АД КичевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.05.2019 15:54:36
Жито Караорман АД КичевоЈавен повик за собрание16.05.2019 14:12:59
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:37:08