Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации14.08.2019 09:44:33
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 09:44:14
Димко Митрев АД ВелесДруги одлуки од собрание13.06.2019 09:40:52
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.05.2019 14:24:51
Димко Митрев АД ВелесРевидирани финансиски извештаи13.05.2019 14:24:47
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации13.05.2019 09:03:14
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 08:59:46
Димко Митрев АД ВелесЈавен повик за собрание10.05.2019 14:20:45