Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Лукс АД СкопјеДруги одлуки од собрание23.06.2020 08:00:01
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2020 09:27:04
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2020 09:10:59
Жито Лукс АД СкопјеЈавен повик за собрание22.05.2020 09:10:54
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 09:30:35
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 09:30:31
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации16.03.2020 15:59:56
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.16.03.2020 15:57:32
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.03.2020 09:09:06
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување31.01.2020 13:55:57