Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание09.07.2021 14:13:43
ЗК Пелагонија АД БитолаРаспределба на добивка09.07.2021 14:13:39
ЗК Пелагонија АД БитолаРевидирани финансиски извештаи09.06.2021 09:15:41
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.06.2021 09:15:38
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание09.06.2021 09:15:34
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации17.05.2021 14:09:10
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.17.05.2021 09:56:01
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации04.05.2021 15:26:43
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2021 15:26:40
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.04.2021 09:29:36
ЗК Пелагонија АД БитолаИзмени во органи на управување07.04.2021 14:24:33
ЗК Пелагонија АД БитолаИзмени во органи на управување06.04.2021 14:09:28
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.04.2021 15:33:15
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.04.2021 14:10:08
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.03.2021 14:12:06
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.03.2021 14:54:08
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:54:04
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.03.2021 14:06:19
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2021 08:48:53
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание03.03.2021 08:48:50
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации24.02.2021 14:42:48
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации18.02.2021 14:50:55
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации18.02.2021 14:49:42
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание09.02.2021 08:38:49