Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.06.2020 15:53:29
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.06.2020 15:38:00
Охридска Банка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи30.06.2020 15:34:51
Охридска Банка АД СкопјеРаспределба на добивка30.06.2020 15:28:01
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.06.2020 15:27:56
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2020 14:09:44
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2020 14:09:31
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание29.05.2020 14:09:25
Охридска Банка АД СкопјеНови емисии21.05.2020 15:28:17
Охридска Банка АД СкопјеНови емисии20.05.2020 15:40:14
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:15:24
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:15:24
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание08.05.2020 14:10:41
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2020 09:32:48
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.04.2020 09:14:04
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание08.04.2020 09:13:59
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.04.2020 14:11:38
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2020 09:52:48
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.03.2020 14:11:54
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.03.2020 15:31:34
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.02.2020 15:46:00
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание28.02.2020 15:45:58
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2020 14:14:51
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.02.2020 14:14:46
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2020 09:30:10
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.02.2020 15:04:35
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание17.02.2020 15:04:30
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.01.2020 15:49:20
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување27.01.2020 15:48:22