Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.08.2019 09:00:17
Сковин АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:00:17
Сковин АД СкопјеИзмени во органи на управување15.05.2019 15:00:59
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2019 15:00:59
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:00:59
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.05.2019 14:30:22
Сковин АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи14.05.2019 14:30:22
Сковин АД СкопјеДруги одлуки од собрание14.05.2019 14:30:22
Сковин АД СкопјеИзмени во органи на управување14.05.2019 14:30:22
Сковин АД СкопјеРаспределба на добивка14.05.2019 14:30:22
Сковин АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.05.2019 09:45:37
Сковин АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.04.2019 09:15:24
Сковин АД СкопјеЈавен повик за собрание15.04.2019 09:15:24