Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.07.2021 15:20:19
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.07.2021 15:20:13
Фруктал Мак АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи31.05.2021 14:10:57
Фруктал Мак АД СкопјеДруги одлуки од собрание31.05.2021 14:10:57
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2021 14:31:57
Фруктал Мак АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.05.2021 08:54:13
Фруктал Мак АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2021 08:25:42
Фруктал Мак АД СкопјеЈавен повик за собрание29.04.2021 14:10:57
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.04.2021 15:14:15