Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации09.07.2019 08:35:22
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.07.2019 14:11:16
ОИЛКО КДА СкопјеРевидирани финансиски извештаи22.05.2019 08:32:01
ОИЛКО КДА СкопјеРаспределба на добивка22.05.2019 08:31:55
ОИЛКО КДА СкопјеДруги одлуки од собрание22.05.2019 08:31:49
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.05.2019 08:31:44
ОИЛКО КДА СкопјеДивиденден Календар22.05.2019 08:31:39
ОИЛКО КДА СкопјеЗделка со заинтересирана страна22.05.2019 08:31:36
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции22.05.2019 08:31:32
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.05.2019 14:29:44
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 14:29:41
ОИЛКО КДА СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери19.04.2019 14:06:46
ОИЛКО КДА СкопјеЈавен повик за собрание19.04.2019 08:31:04
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции01.04.2019 14:42:17
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.03.2019 08:32:44
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.14.03.2019 08:32:41
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции08.03.2019 14:30:27
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.02.2019 14:10:00
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции05.02.2019 14:40:32