Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание17.07.2019 08:34:41
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание13.06.2019 08:35:50
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание12.06.2019 08:56:22
ГТЦ АД СкопјеИзмени во органи на управување12.06.2019 08:56:18
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание28.05.2019 08:48:12
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.05.2019 14:47:04
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание10.05.2019 08:47:53
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 15:34:53
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации11.03.2019 15:08:10
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.11.03.2019 15:03:28
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации04.03.2019 14:04:37
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание31.01.2019 14:14:56