Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации28.07.2022 14:16:33
БИМ АД Свети НиколеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.28.07.2022 14:15:33
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации27.05.2022 08:49:52
БИМ АД Свети НиколеРевидирани финансиски извештаи27.05.2022 08:49:47
БИМ АД Свети НиколеДивиденден Календар27.05.2022 08:49:41
БИМ АД Свети НиколеДруги одлуки од собрание27.05.2022 08:49:32
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2022 14:11:49
БИМ АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2022 14:10:49
БИМ АД Свети НиколеРевидирани финансиски извештаи20.04.2022 08:50:30
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации20.04.2022 08:50:27
БИМ АД Свети НиколеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2022 08:50:23
БИМ АД Свети НиколеЈавен повик за собрание20.04.2022 08:50:17