Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.08.2020 14:11:42
ЖАС АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2020 14:11:37
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.06.2020 14:09:00
ЖАС АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи22.06.2020 14:08:55
ЖАС АД СкопјеДруги одлуки од собрание19.06.2020 15:19:03
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.05.2020 14:12:05
ЖАС АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.05.2020 14:11:51
ЖАС АД СкопјеЈавен повик за собрание15.05.2020 14:15:24
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации04.05.2020 14:10:16
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.04.05.2020 14:10:16