Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации29.10.2020 09:02:49
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.10.2020 09:01:37
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации19.10.2020 08:28:17
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации13.08.2020 14:34:35
Кристал 1923 АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2020 14:34:31
Кристал 1923 АД ВелесИзмени во органи на управување16.07.2020 14:15:28
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации16.07.2020 14:15:23
Кристал 1923 АД ВелесДруги одлуки од собрание12.06.2020 15:23:03
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации14.05.2020 09:53:45
Кристал 1923 АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2020 09:51:11
Кристал 1923 АД ВелесРевидирани финансиски извештаи13.05.2020 08:14:32
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.05.2020 14:10:06
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации11.05.2020 09:28:46
Кристал 1923 АД ВелесЈавен повик за собрание11.05.2020 09:28:42