Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации06.09.2023 09:45:04
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.07.2023 14:06:48
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2023 14:06:48
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување21.07.2023 15:55:29
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.06.2023 14:05:47
ОКТА АД СкопјеПрашалници за ККУ31.05.2023 09:57:29
ОКТА АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи31.05.2023 09:55:58
ОКТА АД СкопјеДивиденден Календар31.05.2023 09:55:51
ОКТА АД СкопјеРаспределба на добивка31.05.2023 09:55:28
ОКТА АД СкопјеДруги одлуки од собрание31.05.2023 09:53:06
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.05.2023 14:10:36
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:56:57
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:56:52
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание28.04.2023 14:56:37
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.04.2023 14:26:46
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:26:46