Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување12.06.2019 15:09:29
Жито Лукс АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи23.05.2019 09:37:15
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување23.05.2019 09:30:53
Жито Лукс АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.05.2019 09:28:01
Жито Лукс АД СкопјеДруги одлуки од собрание23.05.2019 09:24:16
Жито Лукс АД СкопјеРаспределба на добивка23.05.2019 09:24:13
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2019 14:25:09
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:24:58
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.05.2019 14:05:01
Жито Лукс АД СкопјеЈавен повик за собрание13.05.2019 14:05:01
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.04.2019 14:17:39
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери19.04.2019 09:54:49
Жито Лукс АД СкопјеЈавен повик за собрание19.04.2019 09:46:22
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување15.03.2019 15:33:34
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2019 14:37:28
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2019 14:37:10
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2019 15:42:59