Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.10.2023 14:12:42
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.31.10.2023 14:12:42
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги одлуки од собрание24.08.2023 14:10:18
Интернешнел Хотелс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери14.08.2023 14:12:12
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2023 14:07:48
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.07.2023 14:07:48
Интернешнел Хотелс АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи21.07.2023 14:00:25
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации21.07.2023 14:00:22
Интернешнел Хотелс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.07.2023 14:00:19
Интернешнел Хотелс АД СкопјеЈавен повик за собрание21.07.2023 14:00:16