Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.10.2019 09:25:53
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.10.2019 15:47:36
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание07.10.2019 15:47:32
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.10.2019 14:08:40
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.09.2019 16:13:35
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.08.2019 14:05:33
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:05:33
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации12.08.2019 14:10:47
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.06.2019 14:11:52
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.05.2019 15:02:07
Охридска Банка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи28.05.2019 14:43:37
Охридска Банка АД СкопјеРаспределба на добивка28.05.2019 14:42:57
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание28.05.2019 14:42:30
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2019 14:05:58
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.04.2019 16:16:48
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.04.2019 14:15:27
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.04.2019 14:10:27
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание24.04.2019 14:10:27