Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.02.11.2020 09:33:58
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.08.2020 15:22:22
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.08.2020 14:05:03
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги одлуки од собрание19.08.2020 14:15:03
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.07.2020 09:43:44
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи16.07.2020 15:10:09
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.07.2020 14:23:33
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеЈавен повик за собрание16.07.2020 14:23:29