Македонски
English
Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Факом АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.05.2024 09:39:12
Факом АД СкопјеЈавен повик за собрание28.05.2024 09:39:08
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.17.05.2024 14:05:45
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2024 14:18:22
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации09.04.2024 14:05:46
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:43:20
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:42:50
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.01.2024 14:10:40
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.01.2024 14:10:57