Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.04.2020 15:02:09
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.04.2020 15:02:05
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2020 15:02:01
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации16.03.2020 15:45:05
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.16.03.2020 15:45:05
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.02.2020 08:40:33
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.11.2019 14:30:30
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.29.11.2019 14:30:30
Фершпед АД СкопјеДруги одлуки од собрание27.11.2019 09:00:35
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.11.2019 15:30:29
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.15.11.2019 15:30:29
Фершпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.10.2019 09:30:12
Фершпед АД СкопјеЈавен повик за собрание28.10.2019 09:30:12