Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.04.2021 14:30:57
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.04.2021 14:30:57
Сковин АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.04.2021 09:00:42
Сковин АД СкопјеЈавен повик за собрание22.04.2021 09:00:42
Сковин АД СкопјеИзмени во органи на управување22.04.2021 09:00:42
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2021 15:00:18
Сковин АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:00:18
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.01.2021 15:50:05
Сковин АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.12.2020 12:00:59