Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации29.08.2019 09:00:27
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 09:00:27
Попова кула АД Демир КапијаДруги одлуки од собрание01.07.2019 09:20:17
Попова кула АД Демир КапијаРевидирани финансиски извештаи29.05.2019 14:09:14
Попова кула АД Демир КапијаПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2019 14:09:09
Попова кула АД Демир КапијаЈавен повик за собрание29.05.2019 14:08:58
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:12:24
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации14.05.2019 14:23:48
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации14.05.2019 14:23:45