Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Тајмиште АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:15:34
Тајмиште АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:15:34
Тајмиште АД КичевоСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата28.05.2019 09:28:48
Тајмиште АД КичевоДруги одлуки од собрание20.05.2019 08:53:53
Тајмиште АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации09.05.2019 09:39:43
Тајмиште АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 09:33:31