Резултати од пребарувањето
КомпанијаНасловДатум и Време
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.06.2021 14:10:50
ГТЦ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи01.07.2020 14:09:30
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание01.07.2020 14:09:27
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание17.07.2019 08:34:41
ГТЦ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи05.06.2018 15:55:35
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание05.06.2018 15:55:29
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание04.05.2018 08:43:37
ГТЦ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи30.06.2017 14:42:28
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.06.2017 14:40:39
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание20.06.2017 13:25:33
ГТЦ АД СкопјеИзмени во органи на управување12.01.2016 08:59:05
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание17.12.2015 09:10:00
ГТЦ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи25.06.2015 15:31:11
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание04.06.2015 13:14:11
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание21.01.2015 09:01:10
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание15.01.2015 13:18:02
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание13.12.2013 09:11:05
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание22.11.2013 13:10:00
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.10.2013 14:23:39
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание04.10.2013 09:55:44
ГТЦ АД СкопјеРаспределба на добивка04.10.2013 09:37:44
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание16.08.2013 10:28:54
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание31.07.2013 09:20:15
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2013 09:19:33