Други ценовно чувствителни информации
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.06.2023 14:15:44
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации06.06.2023 09:12:55
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.06.2023 14:19:34
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации05.06.2023 14:10:29
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.06.2023 15:19:25
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.06.2023 14:10:34
Македонски Телеком АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2023 14:07:17
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2023 09:55:37
Мода АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2023 09:43:00
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2023 09:09:22
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.05.2023 09:07:16
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 15:04:14
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:57:03
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:13:48
Централна кооперативна банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:11:47
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:10:47
РЖ Економика АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:07:47
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:05:47
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.05.2023 14:05:47
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 15:55:20
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 14:55:17
Кланица со ладилник АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 14:42:55
МЗТ Пумпи АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 14:37:37
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 14:10:19
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.05.2023 09:27:16
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.05.2023 14:12:54
РЖ Техничка контрола АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.05.2023 14:37:25
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.05.2023 14:10:01
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации17.05.2023 14:11:47
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации16.05.2023 09:29:52
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации15.05.2023 15:41:04
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 15:26:46
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:35:43
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:15:25
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:15:06
Неметали Огражден АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:13:45
Аутомакедонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 14:11:45
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 09:45:14
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 09:36:23
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 09:21:24
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2023 09:19:18
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации12.05.2023 14:10:39
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации12.05.2023 08:51:09
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации11.05.2023 09:15:33
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.05.2023 14:20:11
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.05.2023 14:15:11
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации10.05.2023 14:00:22
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.05.2023 14:00:17
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.05.2023 08:54:04
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации05.05.2023 08:50:55
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации04.05.2023 15:00:59
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации04.05.2023 14:47:36
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации04.05.2023 14:10:58
Адинг АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации04.05.2023 14:05:58
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации04.05.2023 09:53:31
Лотарија на Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.05.2023 15:30:56
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.05.2023 14:16:23
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.05.2023 08:41:27
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 15:50:17
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 15:35:17
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 15:30:30
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:52:35
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:42:00
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:40:25
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:38:17
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:37:32
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:36:03
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:34:39
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:21:16
Македонски Телеком АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:20:16
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:19:16
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:18:16
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:17:16
Ветекс АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:16:16
Адинг АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:14:16
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:12:16
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:09:59
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:06:21
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 14:05:16
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 09:19:12
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 09:15:13
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 09:00:08
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 08:59:12
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 08:50:40
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 08:35:51
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации02.05.2023 08:31:55
Аутомакедонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 15:46:09
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 15:24:25
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 15:04:29
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 15:03:22
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:59:50
Централна кооперативна банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:58:21
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:53:15
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:52:27
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:49:12
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:32:59
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:30:46
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:30:46
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:29:46
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:27:46
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:26:46
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:23:46
Неметали Огражден АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:22:46
Вабтек МЗТ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:21:46
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:18:46
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:15:46
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:14:46
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:13:46
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 14:10:46
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 09:09:31
Триглав осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 09:02:59
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 09:00:43
Технокомерц АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:59:48
Современ дом АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:49:41
Скопски Пазар АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:48:10
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:46:38
Лотарија на Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:44:06
РЖ Услуги АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.04.2023 08:00:43
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 15:30:16
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 15:30:16
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 15:30:16
СН Осигурителен Брокер АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 15:19:39
Кланица со ладилник АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:39:49
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:29:42
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:24:15
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:23:15
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:13:15
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 14:10:15
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 09:18:18
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.04.2023 09:00:13
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 15:05:22
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:17:46
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:16:17
Кланица со ладилник АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:14:17
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:12:17
Фустеларко Борец АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 14:11:17
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации26.04.2023 08:52:50
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:21:26
Стокопромет АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:18:16
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:13:16
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:13:16
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:12:16
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 14:11:16
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 09:07:07
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 09:06:06
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 09:00:58
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации25.04.2023 08:59:22
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 15:19:30
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 14:19:31
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 14:17:31
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 14:15:31
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации24.04.2023 14:12:31
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.04.2023 16:00:05
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации20.04.2023 14:12:04
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации19.04.2023 14:10:59
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.04.2023 15:18:00
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.04.2023 15:17:46
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.04.2023 15:35:54
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.04.2023 15:22:22
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.04.2023 14:30:15
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации11.04.2023 14:10:49
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации11.04.2023 09:45:41
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.04.2023 14:35:59
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.04.2023 14:10:59
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.04.2023 09:10:54
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.04.2023 14:57:56
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.04.2023 14:45:45
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.04.2023 14:30:45
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.04.2023 09:00:42
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации06.04.2023 14:51:21
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации06.04.2023 14:13:19
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.04.2023 15:13:29
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.04.2023 14:46:15
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.04.2023 14:10:01
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации05.04.2023 14:10:01
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации04.04.2023 15:15:37
ВВ Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 15:57:35
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 15:35:55
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:27:32
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:18:28
РЖ Услуги АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:12:19
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:11:20
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:10:20
Макотекс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:10:20
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:10:19
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 14:10:19
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.04.2023 09:20:17
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации03.04.2023 08:38:05
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:44:35
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:44:03
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:40:05
Лотарија на Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:30:05
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:25:05
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:20:12
ВВ Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:17:22
Аутомакедонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 15:07:54
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 14:45:15
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 14:14:43
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 14:11:03
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 14:10:03
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 09:23:40
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 09:10:41
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 09:01:41
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации31.03.2023 08:34:51
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации30.03.2023 15:45:02
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации30.03.2023 15:45:02
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации30.03.2023 14:10:54
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации30.03.2023 08:03:56
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации29.03.2023 15:03:54
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.03.2023 15:00:42
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.03.2023 15:00:05
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации29.03.2023 14:11:54
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации29.03.2023 09:00:50
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.03.2023 14:20:55
Скопски Пазар АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.03.2023 14:20:36
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.03.2023 09:45:58
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.03.2023 15:48:18
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.03.2023 14:30:41
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.03.2023 14:12:38
РЖ Услуги АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.03.2023 14:11:38
Централна кооперативна банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.03.2023 15:30:57
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.03.2023 14:56:27
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.03.2023 14:10:57
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.03.2023 14:10:57
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации21.03.2023 14:11:19
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.03.2023 15:29:33
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.03.2023 14:10:14
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации17.03.2023 14:10:14
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 15:13:41
Неметали Огражден АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 14:14:21
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 14:13:21
Грозд АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 14:12:21
Адинг АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 14:11:21
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 14:10:21
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2023 09:40:34
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации14.03.2023 14:17:58
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации14.03.2023 14:10:36
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации13.03.2023 15:55:20
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации13.03.2023 14:10:19
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.03.2023 08:55:04
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 16:20:59
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 14:18:46
Адинг АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 14:12:53
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 14:11:53
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 14:10:53
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации10.03.2023 09:53:41
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации09.03.2023 15:05:08
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации08.03.2023 15:14:58
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоДруги ценовно чувствителни информации06.03.2023 14:10:48
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации03.03.2023 08:38:11
МЗТ Пумпи АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.03.2023 14:39:06
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.03.2023 08:36:46
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации02.03.2023 08:36:16
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:59:30
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:45:18
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:44:15
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:40:13
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:30:18
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 15:20:37
СН Осигурителен Брокер АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:58:43
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:58:10
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:56:35
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:35:35
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:23:18
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:22:18
Бетон АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:21:18
Грозд АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:21:18
Лотарија на Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:20:18
СН Осигурителен Брокер АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:19:18
Технокомерц АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:18:18
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:18:18
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:18:18
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:17:18
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:16:18
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:15:18
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:15:18
Ветекс АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:14:18
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:13:18
Струмичко поле АД с. ВасилевоДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:12:18
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:11:18
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 14:10:18
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 09:53:04
Неметали Огражден АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 08:45:38
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 08:44:16
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2023 08:42:46
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 15:43:31
Аутомакедонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 15:39:40
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 15:15:31
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 15:00:15
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:55:47
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:49:10
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:29:45
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:23:12
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:22:12
Стокопромет АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:21:12
ТЕАЛ АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:20:12
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:19:12
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:19:12
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:18:12
Прилепска пиварница АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:18:12
ВВ Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:17:12
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:16:12
Макотекс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:15:12
РЖ Услуги АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:14:12
Сигурносно стакло АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:13:12
РЖ Економика АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:12:12
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:11:12
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 14:10:12
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 09:41:21
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 09:17:22
Триглав осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 09:11:07
РЖ Техничка контрола АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 09:03:38
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 08:55:11
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 08:42:02
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации28.02.2023 08:33:51
Технокомерц АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 15:23:57
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 14:10:18
Фустеларко Борец АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 09:41:07
Кланица со ладилник АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 09:12:55
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 09:08:12
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 09:00:15
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 08:42:10
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации27.02.2023 08:40:50
Централна кооперативна банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.02.2023 14:10:47
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.02.2023 09:00:30
Скопски Пазар АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.02.2023 08:36:28
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:31:00
Македонски Телеком АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:16:47
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:15:55
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:15:32
Вабтек МЗТ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:13:32
Мода АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 14:11:32
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 09:17:30
Рудници Бањани АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.02.2023 09:13:01
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации22.02.2023 14:24:41
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации22.02.2023 14:10:31
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации22.02.2023 09:00:59
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации21.02.2023 14:15:57
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации21.02.2023 14:10:57
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации21.02.2023 14:10:57
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации17.02.2023 14:10:53
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации17.02.2023 14:10:53
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации17.02.2023 14:10:53
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации17.02.2023 14:10:53
Современ дом АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации16.02.2023 14:55:56
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.02.2023 15:20:00
СН Осигурителен Брокер АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.02.2023 14:48:53
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.02.2023 14:48:20
Вабтек МЗТ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.02.2023 14:10:25
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.02.2023 15:55:48
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации10.02.2023 15:45:34
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации08.02.2023 14:10:34
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации06.02.2023 14:29:37
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации06.02.2023 14:10:00
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.02.2023 14:14:00
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.02.2023 14:10:01
Бетон АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.02.2023 14:10:01
Струмичко поле АД с. ВасилевоДруги ценовно чувствителни информации01.02.2023 08:34:04
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 15:39:56
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 15:23:40
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:59:07
Грозд АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:46:44
Фабрика Карпош АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:46:08
Жито Караорман АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:42:35
Сигурносно стакло АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:42:13
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:41:30
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:15:15
МЗТ Пумпи АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:11:00
ВВ Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Агромеханика АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Ветекс АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
ТЕАЛ АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:10:15
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 14:09:14
Македонски Телеком АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:47:47
Фруктал Мак АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:45:41
Попова кула АД Демир КапијаДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:40:05
Прилепска пиварница АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:34:20
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:33:24
Славеј АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:23:42
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:18:41
Стопанска банка АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:03:52
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:03:25
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 09:00:54
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2023 08:36:21
Либерти АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 15:43:56
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 15:42:52
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:53:36
СН Осигурителен Брокер АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:30:17
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:13:30
Аутомакедонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:13:30
ГД Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:12:30
Интерпромет АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:10:30
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:10:30
Централна кооперативна банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:10:30
Интернешнел Хотелс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 14:10:30
Макотекс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2023 09:41:43
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 16:03:21
Македонијатурист АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 14:46:23
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 14:45:45
Стопанска банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 14:19:40
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 14:10:18
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 14:10:18
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 09:29:01
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 09:27:51
Единство АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 09:24:26
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.01.2023 08:54:03
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 15:41:00
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 15:40:34
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 15:30:14
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 15:20:47
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 14:11:46
ЖАС АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 14:10:16
Неметали Огражден АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 14:10:16
Кланица со ладилник АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 08:37:14
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации26.01.2023 08:35:57
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 15:21:06
Рудници Бањани АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 14:11:51
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 14:11:51
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 14:11:51
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 14:10:51
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 09:48:41
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации25.01.2023 09:48:39
Мода АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации24.01.2023 14:50:47
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации24.01.2023 14:10:46
Триглав осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.01.2023 14:10:46
РЖ Услуги АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.01.2023 09:08:04
РЖ Техничка контрола АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.01.2023 08:37:34
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации23.01.2023 16:02:33
БИМ АД Свети НиколеДруги ценовно чувствителни информации23.01.2023 14:10:14
Технокомерц АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.01.2023 14:10:14
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарДруги ценовно чувствителни информации23.01.2023 14:10:14
Макошпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.01.2023 14:10:12
РЖ Економика АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.01.2023 14:10:12
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.01.2023 09:06:52
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации18.01.2023 14:10:31
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации18.01.2023 14:10:31
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации17.01.2023 15:30:04
Лотарија на Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.01.2023 15:30:04
Адинг АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.01.2023 14:10:03
Современ дом АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации17.01.2023 09:45:50
Скопски Пазар АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.01.2023 09:45:50
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации13.01.2023 15:45:31
УНИ Банка АД Скопје Други ценовно чувствителни информации13.01.2023 14:33:46
Стокопромет АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.01.2023 14:10:31
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.01.2023 09:30:29
Комерцијална Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации12.01.2023 09:45:15
ОИЛКО КДА СкопјеДруги ценовно чувствителни информации12.01.2023 09:15:15
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации11.01.2023 14:20:26
Витаминка АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации11.01.2023 09:15:29
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации11.01.2023 08:43:09
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации09.01.2023 09:40:03
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.01.2023 14:10:44
Уготур АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.12.2022 12:11:05
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.12.2022 09:15:32
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.12.2022 09:00:24
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.12.2022 09:00:24
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.12.2022 15:13:52
Реплек АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.12.2022 14:10:35
РЖ Економика АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации27.12.2022 14:10:18
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации26.12.2022 14:10:53
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации23.12.2022 14:30:44
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации22.12.2022 08:34:28
Тетекс АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации16.12.2022 14:10:53
Фустеларко Борец АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации14.12.2022 09:48:56