Измени во органи на управување
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
ВВ Тиквеш АД КавадарциИзмени во органи на управување07.06.2023 15:27:01
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување07.06.2023 09:11:33
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеИзмени во органи на управување07.06.2023 08:36:09
РЖ Економика АД СкопјеИзмени во органи на управување06.06.2023 14:10:40
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување06.06.2023 08:34:03
Фершпед АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 15:00:18
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 14:06:17
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:54:54
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:54:27
Макпетрол АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2023 09:08:09
Тутунски комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување31.05.2023 08:57:41
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување29.05.2023 15:30:20
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување26.05.2023 15:00:55
Нова стоковна куќа АД СтрумицаИзмени во органи на управување22.05.2023 15:55:58
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување19.05.2023 14:09:49
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување18.05.2023 14:08:19
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување17.05.2023 14:10:47
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување16.05.2023 09:25:16
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување05.05.2023 14:05:25
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување04.05.2023 14:47:17
Македонијатурист АД СкопјеИзмени во органи на управување27.04.2023 09:46:54
УНИ Банка АД Скопје Измени во органи на управување20.04.2023 14:25:24
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување20.04.2023 14:13:04
Македонијатурист АД СкопјеИзмени во органи на управување19.04.2023 15:50:12
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување18.04.2023 08:55:48
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување11.04.2023 09:00:46
Реплек АД СкопјеИзмени во органи на управување10.04.2023 15:26:25
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување10.04.2023 09:17:18
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување03.04.2023 14:30:20
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување31.03.2023 15:15:04
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување31.03.2023 14:13:03
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување24.03.2023 15:45:41
Македонија осигурување АД СкопјеИзмени во органи на управување22.03.2023 14:45:56
Македонија осигурување АД СкопјеИзмени во органи на управување22.03.2023 14:10:57
Тетекс АД ТетовоИзмени во органи на управување15.03.2023 14:15:21
Мермерен комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување13.03.2023 15:55:20
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеИзмени во органи на управување02.03.2023 14:10:43
Факом АД СкопјеИзмени во органи на управување01.03.2023 09:39:51
Централна кооперативна банка АД СкопјеИзмени во органи на управување21.02.2023 08:40:55
Европа АД СкопјеИзмени во органи на управување31.01.2023 14:15:15
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување26.01.2023 14:10:16
Интерпромет АД ТетовоИзмени во органи на управување18.01.2023 14:10:31
Макпромет АД ШтипИзмени во органи на управување10.01.2023 14:13:36
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување29.12.2022 14:10:35
УНИ Банка АД Скопје Измени во органи на управување26.12.2022 14:10:53
РЖ Економика АД СкопјеИзмени во органи на управување20.12.2022 14:10:47
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување19.12.2022 14:10:27
Стопанска банка АД БитолаИзмени во органи на управување14.12.2022 14:10:17