Откуп/продажба на сопствени акции
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
ОКТА АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции18.07.2024 15:10:45
ОКТА АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции17.07.2024 15:58:00
Тетекс АД ТетовоОткуп/продажба на сопствени акции20.06.2024 08:30:29
Неметали Огражден АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции31.05.2024 14:08:16
Неметали Огражден АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции31.05.2024 14:08:16
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции29.05.2024 15:30:51
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции29.05.2024 08:40:47
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции27.05.2024 15:37:34
Аутомакедонија АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции27.05.2024 14:44:37
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции23.05.2024 15:30:26
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции20.05.2024 09:00:40
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции15.05.2024 14:06:38
Фустеларко Борец АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции13.05.2024 08:53:50
ОКТА АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции30.04.2024 15:16:44
Реплек АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции26.04.2024 08:49:51
Реплек АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции26.04.2024 08:49:44
Алкалоид АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции01.04.2024 14:30:03
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции22.03.2024 14:05:14
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции12.03.2024 14:11:29
Тетекс АД ТетовоОткуп/продажба на сопствени акции28.02.2024 14:07:15
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции26.02.2024 14:12:25
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции22.02.2024 14:10:52
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции20.02.2024 14:10:25
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции19.02.2024 14:10:54
Прилепска пиварница АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции31.01.2024 14:10:27