Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.07.2019 15:58:40
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.06.2019 08:44:29
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 15:18:39
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 14:39:55
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 14:30:05
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 14:24:41
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.31.05.2019 14:23:12
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.05.2019 14:08:13
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.29.05.2019 14:18:53
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.28.05.2019 14:20:53
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.23.05.2019 14:11:17
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.22.05.2019 14:10:15
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 16:30:40
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 16:09:31
УНИ Банка АД Скопје Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:58:13
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:45:00
Бетон АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:40:00
Фершпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:30:59
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:15:59
Гранит АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:09:27
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:08:10
Сковин АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:00:59
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 15:00:34
Жито Караорман АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:37:08
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:24:58
Славеј АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:22:47
Бетон АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Макотекс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Пелистерка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Идевелоп АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:10:58
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Стопанска банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Технометал Вардар АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 14:05:58
Уготур АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:50:54
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:38:07
ТТК Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:36:53
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:18:27
РЖ Институт АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:17:20
Витаминка АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 09:00:53
Стопанска банка АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2019 08:52:13
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:45:49
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:45:44
Макошпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:15:45
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:15:03
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:12:48
Реплек АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:12:44
Попова кула АД Демир КапијаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 15:12:24
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:13:03
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:12:56
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:12:31
ЖАС АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22
Адинг АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:22
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:21
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 14:10:21
Современ дом АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 09:51:57
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 09:15:17
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 08:59:42
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.14.05.2019 08:41:24
Македонијатурист АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:50:25
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:23:47
Благој Ѓорев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:23:16
Европа АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:22:10
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:10:01
Македонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:10:01
Трудбеник АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:10:01
ДС Смитх АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:05:01
БИМ АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 14:05:01
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.13.05.2019 08:59:46
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 15:16:35
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 14:29:41
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 14:17:54
АрцелорМиттал (ХРМ) АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 14:17:41
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.10.05.2019 09:25:19
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:06:09
Макстил АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:05:58
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:05:53
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:05:49
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:05:35
Ветекс АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 14:05:26
Тајмиште АД КичевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 09:33:31
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 09:16:25
Макпетрол АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.09.05.2019 08:37:46
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2019 15:35:33
Силекс АД КратовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2019 14:08:01
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2019 14:07:50
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2019 09:33:19
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.08.05.2019 09:25:42
Мода АД Свети НиколеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2019 14:13:07
Агроплод АД РесенНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2019 14:13:02
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.06.05.2019 09:09:22
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 15:34:53
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 14:10:40
Грозд АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 14:10:40
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 14:10:40
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.03.05.2019 08:43:47
Агромеханика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2019 14:23:46
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.02.05.2019 14:10:45
Карбо Нова АД Крива ПаланкаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2019 14:10:30
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2019 14:10:30
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.04.2019 09:59:51
Стокопромет АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 14:13:48
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 14:10:59
Технокомерц АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 14:10:59
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 14:10:59
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 09:00:54
Алкалоид АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.25.04.2019 09:00:54
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2019 15:40:43
РЖ Економика АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2019 14:24:44
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2019 09:40:51
Единство АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.24.04.2019 09:40:45
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.23.04.2019 15:50:56
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.23.04.2019 14:10:26
Интерпромет АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.23.04.2019 14:10:26
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.19.04.2019 09:39:20
Тетекс АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.19.04.2019 09:39:14