Неревидирани фин. извештаи 01.01 - 30.06
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 16:48:07
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:47:52
Гранит АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:47:47
Гранит АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:47:42
Современ дом АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:10:25
Современ дом АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:10:25
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:10:25
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.02.09.2019 14:10:25
УНИ Банка АД Скопје Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:49:39
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:45:23
Бетон АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:30:23
Бетон АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:30:23
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:00:22
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 15:00:22
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:38:22
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:36:50
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:30:57
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:29:02
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:28:55
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:15:22
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:15:22
Технометал Вардар АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
РЖ Институт АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
Ветекс АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
ЖАС АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:10:22
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:05:22
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:05:21
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 14:05:21
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:22:34
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:21:51
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:21:48
Идевелоп АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:21:42
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:20:08
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:05:31
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:00:17
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:00:17
Сковин АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.08.2019 09:00:17
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 15:46:43
Грозд АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:15:33
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:10:34
Макотекс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:10:34
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:10:33
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:10:33
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 14:05:33
Стопанска банка АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 09:14:19
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2019 09:00:27
Реплек АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2019 15:27:37
Реплек АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2019 15:27:34
Славеј АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2019 15:01:59
ДС Смитх АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2019 15:01:40
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.27.08.2019 09:43:33
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.26.08.2019 14:09:22
Витаминка АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.26.08.2019 08:57:12
Адинг АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2019 14:28:32
Адинг АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2019 14:28:29
Макошпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2019 14:07:41
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2019 14:01:13
Македонијатурист АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.22.08.2019 14:33:29
Стопанска банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.08.2019 15:56:08
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.08.2019 14:02:16
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 14:10:36
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 14:10:36
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 09:42:50
Стокопромет АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.19.08.2019 15:52:36
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.19.08.2019 14:10:24
Европа АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.16.08.2019 14:06:33
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.16.08.2019 14:06:26
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 15:17:46
Тајмиште АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:15:34
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:10:34
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:10:34
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:05:34
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 08:45:24
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:10:30
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:05:46
Трудбеник АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:05:30
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 09:44:14
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2019 15:11:51
Макпетрол АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2019 14:31:16
Макпетрол АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2019 14:31:09
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2019 09:46:22
Уготур АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.13.08.2019 09:09:30
Витаминка АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.09.08.2019 14:22:08
Макпромет АД ШтипНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.09.08.2019 08:33:49
Тетекс АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 14:38:38
Тетекс АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 14:38:35
Макстил АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 14:36:53
Агромеханика АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 14:10:16
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 09:36:47
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.08.08.2019 09:16:11
БИМ АД Свети НиколеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.07.08.2019 14:18:57
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.05.08.2019 14:10:09
Мода АД Свети НиколеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.05.08.2019 09:30:40
Македонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2019 15:57:19
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2019 15:54:44
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2019 15:26:37
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2019 14:10:52
Интерпромет АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2019 14:10:52
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 15:12:33
Комерцијална Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 15:12:30
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:54:25
ТТК Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:54:14
Благој Ѓорев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:14:00
Технокомерц АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:12:04
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 14:10:02
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 09:42:26
РЖ Економика АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.07.2019 08:36:13
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2019 14:59:58
Карбо Нова АД Крива ПаланкаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2019 14:16:42
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2019 14:10:32
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2019 09:55:04
Агроплод АД РесенНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.30.07.2019 09:08:20
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.07.2019 14:12:06
Алкалоид АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.07.2019 09:00:30
Алкалоид АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.07.2019 09:00:30
Жито Караорман АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.25.07.2019 14:10:13
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.24.07.2019 14:10:46
Единство АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.24.07.2019 09:16:17
Единство АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.24.07.2019 09:16:17
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.07.2019 15:24:09