Неревидирани фин. извештаи 01.01 - 31.12
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.09.04.2021 14:34:40
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.07.04.2021 09:43:14
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.05.04.2021 15:40:59
Единство АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 14:10:08
Европа АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 09:15:03
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.04.2021 08:22:32
Макошпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 15:12:27
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 14:46:05
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 14:39:30
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 14:32:46
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 14:13:54
Бетон АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 14:13:46
Гранит АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.03.2021 09:41:21
Витаминка АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.30.03.2021 15:25:26
Жито Караорман АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.30.03.2021 15:14:52
Трудбеник АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.30.03.2021 14:46:24
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.29.03.2021 15:00:38
Макпетрол АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.03.2021 14:40:47
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.03.2021 14:19:02
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.03.2021 14:30:13
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2021 14:09:25
Единство АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2021 14:06:59
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2021 14:06:54
Тетекс АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2021 09:41:49
Грозд АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.22.03.2021 09:00:09
Бетон АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.19.03.2021 14:43:25
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.19.03.2021 14:10:59
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:54:54
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:54:04
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:25:36
РЖ Институт АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:18:12
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:17:28
Современ дом АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 14:14:51
Гранит АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 09:53:46
Витаминка АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2021 09:00:49
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.12.03.2021 15:28:21
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.12.03.2021 14:10:27
ГД Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.12.03.2021 14:10:27
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.11.03.2021 15:08:32
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.11.03.2021 08:30:12
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.09.03.2021 14:05:49
Адинг АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.05.03.2021 14:05:21
Аутомакедонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.05.03.2021 14:04:51
Реплек АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.04.03.2021 15:44:00
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.04.03.2021 14:07:30
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.04.03.2021 08:19:48
Кланица со ладилник АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.03.03.2021 09:34:09
Реплек АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 16:20:39
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:45:19
Макстил АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:44:48
Либерти АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:25:36
Фабрика Карпош АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:18:12
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:10:18
Сковин АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:00:18
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 15:00:18
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:45:18
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:43:28
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:23:01
Европа АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:22:15
РЖ Услуги АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:21:10
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:20:30
Македонијатурист АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:12:42
Неметали Огражден АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
Славеј АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
Македонија осигурување АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:10:17
Макотекс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:05:17
Прилепска пиварница АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:05:17
Интернешнел Хотелс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 14:05:17
Мода АД Свети НиколеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 09:45:13
Попова кула АД Демир КапијаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 09:30:13
Агромеханика АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 09:22:09
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 08:55:25
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 08:50:00
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 08:45:51
ДС Смитх АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2021 08:20:19
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 15:16:27
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:54:22
Макпетрол АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:45:53
Скопски Пазар АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:30:52
Стокопромет АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Сигурносно стакло АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
РЖ Техничка контрола АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Кристал 1923 АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Рудници Бањани АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
РЖ Економика АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Ветекс АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:15:52
Уготур АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
Технокомерц АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
Струмичко поле АД с. ВасилевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
Грозд АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
Жито Караорман АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:10:52
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:05:52
ОИЛКО КДА СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:05:52
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 14:05:52
Македонски Телеком АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 09:53:18
Лотарија на Македонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 09:44:29
Макошпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 09:29:05
Современ дом АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 09:17:03
Стопанска банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 08:40:55
Тајмиште АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.26.02.2021 08:40:07
Централна кооперативна банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2021 15:33:11
БИМ АД Свети НиколеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2021 14:30:06
Алкалоид АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2021 09:00:13
Алкалоид АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2021 09:00:13
Единство АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.25.02.2021 08:31:44
Фустеларко Борец АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.02.2021 14:12:45
Адинг АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.02.2021 14:12:38
Стопанска банка АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.02.2021 09:25:09
Тетекс АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.24.02.2021 08:15:58
ЖАС АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.23.02.2021 15:02:54
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.23.02.2021 14:28:10
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.23.02.2021 14:10:35
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.23.02.2021 14:10:35
Макпромет АД ШтипНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.17.02.2021 14:10:29
Макпромет АД ШтипНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.17.02.2021 14:10:29
Интерпромет АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.16.02.2021 14:48:14
УНИ Банка АД Скопје Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.05.02.2021 14:10:23