Предлог - одлуки за Собрание на акционери
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Македонија осигурување АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.06.2023 15:06:51
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.06.2023 14:17:24
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.06.2023 09:48:48
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.06.2023 15:36:06
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери01.06.2023 15:26:53
Тутунски комбинат АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери01.06.2023 08:37:25
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери31.05.2023 14:25:17
МЗТ Пумпи АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2023 14:15:14
МЗТ Пумпи АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2023 14:11:19
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2023 09:47:14
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 14:11:54
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 14:11:54
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 14:11:54
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 14:11:54
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 14:11:54
Пелистерка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.05.2023 09:50:52
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.05.2023 09:55:25
ГТЦ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.05.2023 09:47:31
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.05.2023 14:11:10
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.05.2023 14:11:10
РЖ Економика АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.05.2023 08:50:45
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 15:31:08
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 15:30:39
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 15:21:58
Вабтек МЗТ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 15:06:43
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 09:09:28
Дебарски бањи - Цапа АД ДебарПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.05.2023 09:09:20
НЛБ Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.05.2023 14:18:48
Технокомерц АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.05.2023 14:10:47
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.05.2023 16:01:45
Интерпромет АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.05.2023 14:19:44
Лотарија на Македонија АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери12.05.2023 15:30:40
НЛБ Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.05.2023 15:50:42
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.05.2023 14:10:36
Аутомакедонија АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 15:07:20
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 14:31:58
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 14:31:30
Технокомерц АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 14:01:23
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 14:01:16
Фершпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.05.2023 09:35:50
Кристал 1923 АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.05.2023 08:59:31
Пекабеско АД Кадино, ИлинденПредлог - одлуки за Собрание на акционери08.05.2023 08:42:13
Македонски Телеком АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2023 15:21:05
Македонија осигурување АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2023 14:05:25
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.05.2023 08:53:58
Стопанска банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2023 16:00:49
Стопанска банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2023 15:31:59
Стопанска банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2023 15:31:55
Уготур АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.05.2023 14:23:45
Гранит АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 15:45:27
Аутомакедонија АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 15:01:21
Димко Митрев АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 14:11:16
Либерти АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 14:10:16
Фершпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 09:15:13
Славеј АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 09:02:32
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери02.05.2023 08:35:48
Стопанска банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 16:05:41
Гранит АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 15:30:19
УНИ Банка АД Скопје Предлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 15:21:56
Макпетрол АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 15:10:58
Неметали Огражден АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 15:03:38
Ветекс АД ВелесПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 15:03:00
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:56:57
ОКТА АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:56:52
Макстил АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:46:18
Макпромет АД ШтипПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:37:34
Макотекс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:31:46
Факом АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:29:46
Оранжерии Хамзали АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:28:46
Неметали Огражден АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:25:46
ФЗЦ 11 Октомври АД КумановоПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:24:46
Трготекстил малопродажба АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:20:46
Трготекстил малопродажба АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:20:46
НЛБ Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:15:46
Жито Караорман АД КичевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:14:46
Вабтек МЗТ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:12:46
Вабтек МЗТ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:12:46
ГД Тиквеш АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 14:10:46
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 09:51:29
Прилепска пиварница АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 09:36:53
Мермерен комбинат АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 09:32:52
ГД Тиквеш АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 09:16:14
Скопски Пазар АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:46:19
Тутунски комбинат АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:40:30
Тутунски комбинат АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:39:36
Тутунски комбинат АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:39:15
Централна кооперативна банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:20:43
РЖ Услуги АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.04.2023 08:00:43
ВВ Тиквеш АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 15:59:15
ВВ Тиквеш АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 15:49:41
СН Осигурителен Брокер АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 15:33:52
Витаминка АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 15:30:16
СН Осигурителен Брокер АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 15:19:23
Кланица со ладилник АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 14:26:03
Фруктал Мак АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 14:22:15
Аутомакедонија АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 14:20:15
ТЕАЛ АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 14:18:15
Попова кула АД Демир КапијаПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 14:16:15
Адинг АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 09:19:05
Макпетрол АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 08:58:31
РЖ Економика АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери27.04.2023 08:45:37
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2023 15:47:57
Македонски Телеком АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2023 09:56:35
Триглав осигурување АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2023 09:42:38
Лотарија на Македонија АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.04.2023 09:00:14
Струмичко поле АД с. ВасилевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:31:52
Адинг АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:26:38
Струмичко поле АД с. ВасилевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:21:10
Струмичко поле АД с. ВасилевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:21:07
Струмичко поле АД с. ВасилевоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:20:53
Грозд АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:20:16
Стокопромет АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:17:16
Интерпромет АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:15:15
Силекс АД КратовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 14:13:16
Мода АД Свети НиколеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 09:21:36
Современ дом АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 09:04:45
Единство АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 09:00:41
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 08:58:30
Силекс АД КратовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 08:57:20
ОИЛКО КДА СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери25.04.2023 08:34:53
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.04.2023 14:14:31
Герас Цунев Конфекција АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.04.2023 14:11:31
Нова стоковна куќа АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2023 14:17:04
РЖ Техничка контрола АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2023 14:15:04
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2023 14:11:04
Пекабеско АД Кадино, ИлинденПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2023 09:05:56
Пекабеско АД Кадино, ИлинденПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.04.2023 09:05:45
Либерти АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.04.2023 14:02:33
Уготур АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.04.2023 08:55:40
Цементарница УСЈЕ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.04.2023 15:35:51
ЖАС АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.04.2023 15:22:17
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери12.04.2023 14:11:13
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери12.04.2023 14:11:13
БИМ АД Свети НиколеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.04.2023 09:44:34
Европа АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.04.2023 09:28:05
Европа АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери11.04.2023 09:06:17
Македонијатурист АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.04.2023 14:34:14
Макошпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.04.2023 14:10:59
Макошпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.04.2023 14:10:59
Макошпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.04.2023 08:56:31
Макошпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.04.2023 08:52:58
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:32
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:27
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:21
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:16
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:10
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:02:04
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:01:58
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.04.2023 09:01:49
Фустеларко Борец АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.04.2023 14:12:09
Фустеларко Борец АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.04.2023 14:12:09
Фустеларко Борец АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.04.2023 14:12:09
Стопанска банка АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.04.2023 14:10:09
Стопанска банка АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.04.2023 14:10:09
Рудници Бањани АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.04.2023 09:42:32
Рудници Бањани АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.04.2023 09:42:08
Македонија осигурување АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.04.2023 15:14:12
УНИ Банка АД Скопје Предлог - одлуки за Собрание на акционери03.04.2023 08:58:04
УНИ Банка АД Скопје Предлог - одлуки за Собрание на акционери03.04.2023 08:58:02
Стопанска банка АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери31.03.2023 14:12:03
Стопанска банка АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.03.2023 14:10:54
Сигурносно стакло АД ПрилепПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.03.2023 14:38:57
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.03.2023 14:10:03
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери28.03.2023 14:10:03
Реплек АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.03.2023 09:14:36
Тетекс АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.03.2023 08:34:26
Тетекс АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.03.2023 08:32:03
Македонијатурист АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.03.2023 14:10:19
Македонијатурист АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.03.2023 15:28:54
Македонијатурист АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.03.2023 15:05:32
Македонијатурист АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.03.2023 15:05:28
Централна кооперативна банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.03.2023 08:38:17
Комерцијална Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери06.03.2023 08:42:57
ТТК Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2023 14:30:25
Алкалоид АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2023 09:45:56
Алкалоид АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2023 09:45:56
Алкалоид АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.03.2023 09:45:56
Комерцијална Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.02.2023 09:00:30
Централна кооперативна банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери21.02.2023 08:40:49
Тетекс АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери14.02.2023 14:10:37
Тетекс АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери10.02.2023 09:35:40
ГД Тиквеш АД КавадарциПредлог - одлуки за Собрание на акционери30.01.2023 14:12:30
Триглав осигурување АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.01.2023 14:12:14
РЖ Интер-Трансшпед АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.01.2023 14:11:51
Централна кооперативна банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.01.2023 15:44:49
Макпромет АД ШтипПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.12.2022 08:50:08
Фабрика Карпош АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери22.12.2022 14:11:50
Уготур АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.12.2022 14:34:28
Централна кооперативна банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.12.2022 08:24:50
РЖ Економика АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.12.2022 08:38:03
Макпромет АД ШтипПредлог - одлуки за Собрание на акционери09.12.2022 08:32:45